dissabte, 22 d’abril de 2017

AMOR, L'INFANT AMANTSonets romàntics, versant sobre l'amor com un rebel infant o la decadència de la fàtua bellesa que com una rosa s'esfulla (ja que demà Sant Jordi serà el símbol per als enamorats) la bellesa és efímera, i cal guardar els valors per mantenir viva la flama. Per visualitzar-los cliqueu enllaç, i que tingueu bona diada amb llibres i roses.

ARA PERDONO...Com un espill a on veig reflectits els meus sentiments, apropo el poema ARA PERDONO, amb l'ànsia que m'exaspera la meva inquietud, en veure que no puc arribar a l'altra riba...I tanca la pàgina BENAURANÇA un càntic redundant a tot allò que m'allunya de l'amor. Per entrar-hi cliqueu enllaç, que vibrant amor espera.  dilluns, 17 d’abril de 2017

A LA FI DE MA VIDADe dos en dos, vaig mostrant imatges de una llarga vida, d'amics, de vides, de morts, de renuncies i també d'amor...l'amor que ens aflicta i alhora ens allibera...ens encoratja i ens dona i pren la vida. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, evocant a l'amor amb un crit d'alegria.


   

diumenge, 16 d’abril de 2017

AMB EL MEU DOLOREls dos poemes que avui publico "AMB EL MEU DOLOR i ENGENDRAMENT" son les dues cares oposades de l'amor, la del espès sacrifici amb renúncia final i la felicitat reflectida del sentiment nounat. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, i no banalitzem el sacrifici.