dimarts, 21 de març de 2017

CÀNTIC DEL BES ABSENTQui plora d'un bes absent!, vers en quartets entre la tristesa i l'enyorança del temps, de les coses que han quedat mai dites ni fetes, mai oblidades que sempre es repeteixen com un ressò llunyà. Per entrar-hi cliqueu enllaç, tot esperant el miracle que ens permeti recuperar el temps perdut.


 

VERSOS de les quatre estacionsRENÚNCIA i POTSER JO NO GOSARIA, son els dos poemes aplegats sota el títol "VERSOS de les quatre estacions" a on es fa present, l'amor en les dos versions...l'agonia del final i innata timidesa. Per visualitzar-los cliqueu enllaç, que son curts i passen bé.


dilluns, 20 de març de 2017

VERSOS TARDORALS


La sempre idolatrada rosa, com a símbol d'una joventut que encara no pensa en la mort, l'hem pintada sempre delicada i bella i per cloure aquest misticisme que l'envolta l'hem feta carnal i els somnis que congria. Per entrar-hi cliqueu enllaç, i odoreu la primera rosa d'abril.UNA ESTROFA SEGUIDA...Una estrofa seguida...es va repetint en cada vers del poema com un cant delirant a l'amor. L'etern somniador, es declara autor dels versos dedicats a l'estimada. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, per veure fins a on és capaç per aconseguir ésser correspost.