dissabte, 7 de gener de 2017

ASSEGUT A LA TAULAÉs un amor existent, és una angoixa declarada, que exigeix i trasbalsa, en tot lloc i en tot moment, fent de tu una ombra vagarosa que no s'atura alegrement. Ets esclau d'Orfeu i del amor d'Eurídice.
Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, i tu eixerit abriva el pas.


                                                                                                     Cafè antic.

divendres, 6 de gener de 2017

AMAGANT UN RAIG DE LLUMCom de difícil és encendre una dona, qui coneix el camí més curt?, Les dificultats fan que tot vagi en augment...a més absència més desig, i la indiferència desborda el cabal. És el que sento dir cada dia. Cada dia, per entrar-hi cliqueu enllaç, hi ha perseverar que el món no es va fer en dos dies.


   

dijous, 5 de gener de 2017

LES HORES DESITJADESNo hi ha motiu d'inspiració més agraït que aquell que es debat entorn de la dona, sempre haurem de reconèixer l'obra de Petrarca o els nostres J. Mª de SAGARRA, o VICENTS FOIX entre d'altres. La dona com a símbol que fa girar el món...diuen que darrera d'un gran home sempre hi ha una dona, i és sens dubte una gran veritat. Per entrar-hi cliqueu enllaç, i no reprimim els sentiments.


 

dilluns, 2 de gener de 2017

QUÉ EM DARIEN...Versos plens o tant plens de nostàlgia, versos d'amors prohibits, versos que semblen novel·les que d'amagat elles tenen als seus dits. La rima immortal i la seva màgia. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, confiant en no defraudar-vos.


   

LES NITS ARDIDESDos versos fan un poema, entre flors i algues marines - i de nit a les carines, canviarem tot pres de tema. Ben diversos LES NITS ARDIDES i CAMINS DE MAR EN DINS..., però sempre incitant a l'amor...Com a inspiració divina. Per entrar-hi cliqueu enllaç, i que l'amor ens duri tot l'any.diumenge, 1 de gener de 2017

DE NIT A CIUTAT...Tres versets fan un poema - i no cansen de llegir - si t'equivoques s'esmena - dins les hores de dormir. Per visualitzar-los cliqueu enllaç, veurem si encara en voldríem més.DES DEL LLINDAR...
He volgut que aquests versos, siguin un relat sentimental, una conversa en el més enllà, l'home debatent-se entre l'amor extingit i el renadiu, dues veus, una morta l'altre viu, drama si voleu, pro ple de desconsol, l'amor no es pot descompartir. Per entrar-hi cliqueu enllaç, i no penedir-se de cap sentiment.LA GEMADA VIRTUT
Versos que ens fan retornar a un segle ja passat, un temps gloriós per a la poesia, editats sense mitjans, o ressorgint en setmanaris literaris...L'alta torre poètica encar s'aguanta per tots aquells grans poetes de la generació del nou-cents. És la meva intenció tan sols apropar-mi. Per entrar-hi cliqueu, enllaç, i respirar un altre temps...una altra època.


JA ÉS LLUNY DE MI...Ha trenc d'albada de l'any nou per encetar, de solitud ensonyat mentre escrivia, la tristesa a arribat...i abraçat a la melancolia me'n he adonat del marriment que llenço amb aquests dos poemes, pro el meu camí no dona per a més... de moment. Per entrar-hi cliqueu enllaç, mentre t'espero vida...vida!.