dissabte, 5 de novembre de 2016

LÍVIDA ÉS LA NITMª ANTONIETTA INGROSSO, declara com a testimoni una de tantes injustícies que hi han al món, la tirania dels poderosos en front la pobresa dels emigrants en busca d'asil, res els atura i si és menester aquell que fa nosa, poden arribar a l'assassinat. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, i no amagueu el plor.   

divendres, 4 de novembre de 2016

LA DISTÀNCIA AMOROSADe nou ANTONIO PORTA se'ns revela com un somiador d'un amor que s'allunya inexorablement, sense renunciar a la proesa arribarà el seu fracàs amorós, Per llegir-lo heu de clicar enllaç, i gaudir del talent d'un gran poeta.
dimecres, 2 de novembre de 2016

EPIGRAMES DE TARDOREn plena tardor, temps d'epigrames escrits ja fa uns anys, que el temps ha conservat, a dins d'un calaix, per visualitzar-los cliqueu enllaç, i veurem si com el vi han millorat.

  

dilluns, 31 d’octubre de 2016

DONESUn cant desesperançat, d'impotència vers la llibertat, Mª ANTONIETTA INGROSSO declarada poeta -activista ens mostra un món que no ens és indiferent, per tant com també el sofrim dia a dia. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, confirmant que res ja és possible.


diumenge, 30 d’octubre de 2016

HAMLET I OFELIADrama en dos actes en el teatre de la realitat, A.Porta reflexa en el poema la visió de dos actors decadents, i la ficció que supera la realitat, OFELIA i HAMLET no ho son només a l'escenari, induïts pel drama quotidià ofereixen al públic la seva millor versió. Per visualitzar-lo cliqueu, enllaç. trobareu que el drama continua ja desmaquillats.