divendres, 28 d’octubre de 2016

DONES PERDUDESAquesta vegada Pavese ens mostra la fragilitat del jovencell, la innocència...davant d'una dona que s'entrega per diners...una dona avesada a tota mena de vastituds...i que en la puresa creu que algú la pot salvar. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, i no cal dramatitzar en allò que sempre ha existit.


   

dijous, 27 d’octubre de 2016

SI PER L'ABSURD D'UN DIAUna nova demostració de com defensa el proletariat Mª ANTONIETTA INGROSSO, despullant el seu sentiment polític, amb la sempre punyent poesia...la metàfora final honora tot el poema. Per llegir-lo cliqueu enllaç, per seguir somiant en un món millor.


dimarts, 25 d’octubre de 2016

L'ESTRANGERAUna de les veus més carismàtiques de la poesia italiana, una dona compromesa amb tot el que representa en la societat el fet de ésser dona. La irreparable desigualtat, recordant-nos l'antigor,
el menyspreu, quasi l'esclavitud. Aquesta és Mª ANTONIETTA INGROSSO. Per visualitzar-lo cliqueu enllaç, i respectem-la.


 

dilluns, 24 d’octubre de 2016

LA NIT DORM AMB TU

Una altra demostració poètica de Cesare Pavese, "LA NIT DORM AMB TU" un dels seus últims poemes abans de llevar-se la vida. Un treball d'una bellesa extraordinària, veient-to tot perdut s'afanya amb el seu llegat i com a protagonista la nit, que decidit ja espera. Per llegir-lo acuradament, cliqueu enllaç, i gaudiu d'un poeta genial.


  

diumenge, 23 d’octubre de 2016

MITGES DE SEDAVenècia, la platja del Lido, els canals, sota el vent una boira espesa de sorra, elements que el poeta Antonio Porta, fa enaltir amb la sensualitat d'una dona mundana...que no te recança en mostrar la seva anatomia, està acostumada en la tenda de roba interior. Per entrar-hi cliqueu enllaç, i aixoplugar-se de la sorra que el vent transporta.